• Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
 • Outfitter Kompagniet
Previous Next

Kunderne sigerKundereferencer web

 

Ascom PBX "Solen stod højt på himlen over Gjorslev Slot. De smukkeste rammer for det velorganiserede arrangement, som Outfitter Kompagniet gjorde til en uforglemmelig og udfordrende oplevelse for os her hos Ascom PBX og vores mange partnere. Outfitter Kompagniet formåede at udfordre os i discipliner, som var både anderledes og kreative. Her var lagt vægt på nytænkning! Vi anbefaler derfor varmt Outfitter Kompagniet til arrangementer, hvor både psyke og fysik skal udfordres på nye og spændende måder!"


AD/NET People Alle havde en rigtig god dag, hvor vi virkelig fik grinet og slappet af sammen. Udfordringerne var gode, da der var lidt for en hver smag, og så var det spændende at skulle samarbejde om nogle andre ting end det vi plejer til dagligt. Det var fedt at I med så kort varsel, kunne stable sådan et tjekket arrangement på benene. - Det var jo lige fra fødselsdagslagkage til lejrbål... Så på trods af regnvejr, kørte vi mod København i kanon humør! 1000 tak for det hele.


Boligselskabet Baldersbo Vi vil gerne takke Outfitter Kompagniet for en uforglemmelig dag med masser af spændene aktiviteter, god mad, og fantastiske rammer. Vi kan kun give vore varmeste anbefalinger, da der er helt styr på tingene og sikkerheden er i top. Baldersbo glæder sig meget til at vende tilbage til endnu et arrangement.


CSC Consulting Group Man skal lede længe efter et smukkere sted at afholde et kursus. Høj professionalisme gjorde at alle følte sig godt tilpas og fik et stort udbytte af de enkelte opgaver. Sidst men ikke mindst var det gode humør, som I mødte os med, lige fra vi kom til vi gik hjem, med til at gøre dagen uforglemmelig. Vi ses igen næste år.


Custium A/S Vi spurgte Outfitter Kompagniet, om de kunne strikke et seminar sammen, som opfyldte følgende 3 krav: Træne og vurdere holdets evne til at fungere som ligeværdige medspillere i processen mod et fælles mål, skabe et team ud fra en gruppe af individualister samt give os en uforglemmelig oplevelse. Det var præcist, hvad Outfitter Kompagniet leverede den dag. Vi lærte en masse konstruktivt om os selv som personer og gruppe og havde en uforglemmelig (lang) dag, lige fra grænseoverskridende pæleklatringsakrobatik til story telling, krydret med masser af god mad, øksekastning og anden adspredelse. Vi ser frem til efterfølgeren af dette seminar!

 

e-conomic international A/S

I mere end 3 år har Mads Cronquist været tilknyttet e-conomic. Han har forestået en betydelig del af træningen på vores eget academy, herunder afviklet kurser i:

•The way we work – en outdoor action learning dag for grupper á 10 prs.

• Procesledertræning (8 dage) indeholdende motivation, praktisk og jordnær ledelse, lederskab, kundefokus og personlig kraft.

• Teambuilding aktiviteter • Undervisnings- og præsentationsteknik.

• 1:1 coaching

I den tid har han:

- Udviklet ledertræningsværktøjer med efterfølgende træning af vore team-/mellemledere på både dansk og engelsk.

- Planlagt, tilrettelagt og afviklet mere end 50 kursusdage med tårnhøjt udbytte for medarbejderen og dermed også for virksomheden.

- Sparret og coaching med nye ledere i deres transformation fra specialister til mellemleder. På den fede måde: 1n1 og walk n’ talk.

Mere end 3 års virke er et bevis på vores tilfredshed med den leverede service og ydelse. Mads har formået at forstå måden vi ønsker at lede og udvikle vores kultur på. Han lever vores værdier. Professionelt, indlevende og givende er nøgleord. Vi har bl.a. med Mads’ hjælp fastholdt vores kultur trods vores nærmest eksplosive vækst. Til andre: Brug ham.


Jyske Bank Det var en rigtig god aften, og du og dit hold var i den grad med til at give den gode stemning. Og mange tak for både snaps og musik – særligt hyldeblomstdrikken er nævnt mange gange her til morgen :-) og uden den ekstra time musik, havde vi ikke fået danset..! – jeg skal hilse mange gange herfra, og mit indtryk er, at alle have en rigtig god aften. Jeg håber, at jeg kommer tilbage i skoven i en anden, eller lignende sammenhæng :-) siden hen, og under alle omstændigheder vil jeg nævne dig/jer i enhver sammenhæng hvor det kan give relevans.


Københavns Kommune, Center Lindegården Mads, du skal have kæmpe stor tak fordi du er som du er! – så dejlig teambuilding vi har haft sammen, og vi nyder stadig godt af hinandens gode humør og gejst, det giver bare så meget positivt for vores team! Fedt at kunne kigge tilbage på indtil forhåbentlig en tur igen næste år. Vi vil varmt anbefale dig og dit smukke sted. Det er super fedt at snakke om vores teambuilding, når vi ser hinanden på arbejdet og rigtig dejligt at høre så meget positivt fra alle de nye medarbejder, som har haft en SKØN oplevelse og vi gamle, som har fået masser af ny energi :-)


SAS Technical Services Jeg vil gerne sende jer en kæmpe tak for det storslåede arrangement, som I stablede på benene for os 400 medarbejdere her i SAS Component. Det var virkelig en flot fest, og jeg er imponeret over jer selv og jeres medarbejderes indsats, dejlige imødekommende væsen og planlægningsevner!


Siemens DK Der er ingen tvivl om, at netop den måde, som I valgte at planlægge forløbet på, var præcist det, som vi manglede for at komme i gang. Vi skal nu arbejde med sagerne, og til det formål har vi jo fået nogle udmærkede værktøjer. Mange tak for jeres åbne og direkte måde at være på; den vil være med til at bane vejen videre frem for os.


Storstrøms Amtssygehus På kurset fik vi på en underholdende og veltilrettelagt måde lært meget om vores kommunikation og samarbejde, og vi opdagede helt nye styrker hos hinanden. Til daglig har vi travlt med at yde vort bedste for patienterne, så det var sundt og udbytterigt at få rettet fokus mod vores egne samarbejdsrelationer. Kurset var samtidigt en rigtig god fælles oplevelse, som vi kan bygge videre på i det daglige arbejde. End ikke de 89 mm regn, der faldt over Stevns i løbet af kurset, formåede at spolere det positive indtryk af dagen.

 

SYBO Games

Vi havde fornøjelsen af at benytte Outfitter Kompagniet til vores sommerfest 2016. Jeg kendte Mads Cronquist fra tidligere - og havde en god fornemmelse af, hvad vi købte. Vi havde valgt en tilgang til en sommerfest, som var noget anderledes - da det ville/skulle bryde med de vante rammer for vores medarbejdere og lade os alle komme ud i et andet miljø. Outfitter Kompagniet havde præcis de faciliteter, der kunne muliggøre dette. Vi kom ud i skoven, hvor der ingen telefondækning var - og skulle bare være i hinandens selskab i 24 timer. Rammerne, herunder tipien og øvelserne som Mads og O.K. stillede til rådighed, skabte en behagelig atmosfære og gav os muligheden for på en professionel tilgang at lære hinanden bedre at kende samtidig med, at vi løste en masse sjove opgaver. Instruktørerne var velforberedte og guidede os sikkert igennem en oplevelsesrig dag med masser af læring - både i forhold til de opgaver, som vi løste og i forhold til hinanden. 24 timer efter vi satte kurs mod Stevns, skoven og tipien kan vi se tilbage på en fed oplevelse, der har flyttet grænser, knyttet bånd og har skabt en større fællesskabsfølelse hos os som virksomhed. Derfor er der ingen tvivl om, at vi kan anbefale Mads og O.K. som facilitator af gode og indholdsrige oplevelser for dig og din virksomhed.


TDC Erhverv Det var en kanon god oplevelse og alle har bare meldt så positivt tilbage, det gælder både på det teamorienterede og det personlige plan. Så jeg vil med glæde bruge dig igen og anbefale dig til andre.


Toms Gruppen A/S Bryd grænser, arbejd sammen, skab respekt og sammenhold, få en kulinarisk oplevelse, ha' det sjovt....... Alle ord beskriver vores kursus hos Outfitter Kompagniet. Vi oplevede en afslappende og hyggelig atmosfære, som blev afviklet professionelt og velorganiseret. Vi siger tak for en oplevelse udover det sædvanlige og håber på et snarligt gensyn.


ZenIT Consult A/S At opleve at "Det ser vildt ud", "Det tør jeg ikke" og "Det kan man da ikke!" blive erstattet af: "Nej - hvor fedt", "Så du mig" og "Det vil jeg godt prøve igen" var det bedste og alle pengene værd på vores teamdag med Outfitter Kompagniet. Vi havde en herlig dag, der var lagt til rette på et niveau, hvor vi alle kunne deltage og få noget ud af det. Det var samtidig en hyggelig og stemningsfuld dag, som vi gerne gentager.